Personal & Lediga tjänster

Företaget satsar på välutbildade och servicemedvetna medarbetare. Det är viktigt för oss att behålla det lilla företagets personliga prägel framförallt i kundrelationerna.

  • HELAB befinner sig i en teknikintensiv bransch. Kompetenskraven är därför höga. Förutom de formella kraven är framsynthet, fantasi och kreativitet ledord bland medarbetarna. Viljan att utveckla HELAB som företag är en stark drivkraft för våra medarbetare.
  • Våra yrkesskickliga montörer behärskar både el och styr- och reglerteknik, pneumatik m.m. i såväl standard som special utförande.
  • För våra medarbetare kännetecknas av högt engagemang, branscherfarenhet, god verksamhetskompetens med en drivkraft att alltid befinna sig i den tekniska utvecklingens framkant. 

Lediga tjänster

 

HELAB är i ett expansivt läge och söker medarbetare till HELAB Lysekil se nedan:

Installations ELEKTRIKER sökes med placering Lysekil

Helab Automation & Elinstallation är ett modernt teknikföretag i Lysekil som erbjuder både konsult-, konstruktions- och installationstjänster inom automation, el, svagström och data teknik.

HELAB har en bred kundkrets och alla förekommande arbetsuppgifter inom el och automation kan förekomma. Våra kunder är både små och stora företag inom alla branscher, kommunala förvaltningar, fastighetsägare och privatkunder.

Vi söker dig som jobbat några år och är intresserad av både större och mindre installationsjobb, servicearbeten hos våra kunder. Du har god förmåga att samarbeta och att knyta kontakter.

Jobbar du med installation i dag men vill utvecklas, så finns stora möjligheter att utvecklas.

Personen vi söker skall ha dokumenterad erfarenhet av elinstallationer och service.

Körkort klass B är ett krav.

Resor i tjänsten förekommer.

Ansökan med CV skickas till hr@helab.net 

Vid frågor kontakta v.d Bengt-Olof Gustafsson 0523 665633.