Personal & Lediga tjänster

Företaget satsar på välutbildade och servicemedvetna medarbetare. Det är viktigt för oss att behålla det lilla företagets personliga prägel framförallt i kundrelationerna.

  • HELAB befinner sig i en teknikintensiv bransch. Kompetenskraven är därför höga. Förutom de formella kraven är framsynthet, fantasi och kreativitet ledord bland medarbetarna. Viljan att utveckla HELAB som företag är en stark drivkraft för våra medarbetare.
  • Våra yrkesskickliga montörer behärskar både el och styr- och reglerteknik, pneumatik m.m. i såväl standard som special utförande.
  • För våra medarbetare kännetecknas av högt engagemang, branscherfarenhet, god verksamhetskompetens med en drivkraft att alltid befinna sig i den tekniska utvecklingens framkant. 

Lediga tjänster

 

HELAB är i ett expansivt läge och söker nya medarbetare till HELAB Lysekil och Göteborg:

ELEKTRIKER sökes med placering Göteborg.

Helab Automation & Elinstallation är ett modernt teknikföretag som erbjuder både konsult-, konstruktions- och installationstjänster inom automation, el, svagström och data teknik. 

HELAB har en bred kundkrets och alla förekommande arbetsuppgifter inom el och automation kan förekomma. Våra kunder är både små och stora företag inom alla branscher, kommunala förvaltningar, och fastighetsägare.

Sökande skall vara strukturerad, analytisk, har god samarbetsförmåga och hög flexibilitet. Kunna arbeta självständigt och i grupp, mot uppsatta mål och har ansvarskänsla. Du bör även vara en person som kan arbeta med problemlösning och kan ta egna initiativ eftersom arbetet är omväxlande och kräver stort eget ansvar.

Sökande skall ha dokumenterad erfarenhet av elinstallationer och service mot industri.

Körkort klass B är ett krav.

Resor i tjänsten förekommer.

Ansökan med CV skickas till hr@helab.net urval kommer att ske löpande.

Vid frågor kontakta v.d Bengt-Olof Gustafsson 0708 460160.